Gitaarles

Gitaarles? Bij Ton van Helden leer je goed gitaar spelen

Bij Ton kun je gitaar leren spelen op elk niveau en in veel verschillende muziekstijlen. Ben je woonachtig in de regio Roermond? Voor gitaarlessen ga je natuurlijk naar Ton van Helden!

Voor akoestisch en elektrisch

Wil je gitaarakkoorden leren spelen? Of een beroemde gitaarsolo naspelen? Alles kan en het maakt niet uit of je een western gitaar, spaanse gitaar (met nylon snaren) of een elektrische gitaar hebt. Heb je nog geen eigen snaarinstrument? Dan kun je die tijdens de muziekles lenen.

Hoe ziet een typische gitaarles eruit?

Elke praktijkles wordt individueel gegeven. Je krijgt dus alle aandacht van de gitaardocent. Op deze manier kun je op jouw eigen tempo je favoriete gitaar liedjes leren spelen.  De muziekkeuze mag je namelijk helemaal zelf bepalen. Dus niet eerst een boel saaie lesstof doorploeteren, maar meteen beginnen met het op een verantwoorde manier spelen van jouw favoriete muziek.

Hoe lang duurt een gitaarles en op welke dagen kan ik terecht?

De gitaarlessen vinden elke 1 tot 2 weken plaats en duren 30 minuten. In overleg is ook een dubbele gitaarles (60 minuten) mogelijk. Vaste lesdagen zijn dinsdag tot en met zaterdag. Ben je een keer verhinderd? Geen probleem. Bij een afmelding binnen 48 uur brengen we geen kosten in rekening.

Eerst uitproberen?

Dat kan. Tegen het normale tarief, éénmalig en zonder verdere verplichtingen. Bekijk hier de tarieven. Boek nu je proefles door een mailtje te sturen. Zet in de onderwerpregel: “proefles”.

Volg je gitaarcursus in Roermond of Melick

De gitaarles kan op twee locaties gevolgd worden. In Roermond, op slechts een paar minuten lopen van het station, en in Melick bij Jo Joosten Music. Ton heeft daar een eigen leslokaal. Beide locaties zijn telefonisch te bereiken. Kijk voor de telefoonnummers op de contact pagina. Wanneer je liever een e-mail stuurt, gebruik dan het contactformulier.

tonvanhelden.com-kruk
logo-plectrum