Gitaarles Herten

Gitaarles Herten? Ton van Helden

Bij Ton kun je gitaar leren spelen op elk niveau en in veel verschillende muziekstijlen. Ben je woonachtig in Herten? Dan kun je voor je gitaarles terecht bij Ton van Helden aan de Venloseweg in Roermond.

Voor gitaarakkoorden of solo’s

Bij Ton van Helden leer je goed gitaar spelen. Of het nu het spelen van akkoordenschema’s of gitaarsolo’s betreft. Ben je beginnend, of al gevorderd? Bij Ton leer je altijd op je eigen niveau muziekmaken. Wil je akoestische gitaar, ukelele of elektrisch leren spelen? Alles kan. Heb je nog geen eigen instrument? Dan kun je die tijdens de muziekles lenen.

Hoe ziet een gitaarles eruit?

Elke les wordt individueel gegeven. Dus 1 leerling per les. Zo is er alle aandacht voor jou en je instrument. Elke leerling leert op eigen tempo gitaarspelen en mag zelf de muziekkeuze bepalen. Dus niet eerst een boel verplichte lesstof bestudeeren, maar meteen beginnen met het op een goede manier spelen van de gitaarmuziek die jij leuk vindt.

Hoe lang duurt een gitaarles?

De gitaarlessen vinden elke 1 tot 2 weken plaats en duren 30 minuten. In overleg is ook een dubbele gitaarles (60 minuten) mogelijk. Vaste lesdagen zijn dinsdag tot en met zaterdag.

Op welke dagen kan ik gitaarles krijgen?

Vaste lesdagen zijn dinsdag tot en met zaterdag. Ben je een keer verhinderd? Geen probleem. Bij een afmelding binnen 48 uur brengen we geen kosten in rekening.

Eerst een proefles volgen?

Dat kan. Tegen het normale tarief, √©√©nmalig en zonder verdere verplichtingen. Bekijk hier de tarieven. Boek nu je proefles door een mailtje te sturen. Zet in de onderwerpregel: “proefles”.